Redan??? ”Tillsammans” i korrektur!

kaver-nilsonne_tillsamman-_1.jpgTjockt kuvert från Natur och Kultur igen. Det kan väl inte redan vara korrekturet på ”Tillsammans”? Jo, det kunde det, hur är det möjligt! Det blir skrämmande läsning – tänk om jag kommer på någon stor förbättring som borde ha gjorts nu när det är för sent för stora ändringar…

Omslaget är i alla fall fantastiskt fint, tycker jag! Ska se om jag vågar läsa litet i redan i kväll, är för trött för att skriva efter en trevlig heldag i Gävle!

4 svar på ”Redan??? ”Tillsammans” i korrektur!”

  1. Du har rätt! Båda Anna och jag vågade, vi har finjusterat här o där, hittat en el av de irriterande korrekturfel som så lätt glider förbi allas vår hökögon, så nu ska det var helt klart. Underbara ord: helt klart. Totalklart.
    I det här skedet säger en del kollegor: aldrig mer. Aldrig igen.
    Så säger jag inte, men jag ska vila litet från författandet nu, vi drar igång en helt ny utbildningsplan på läkarutbildningen i höst, den har nu högsta prioritet!

Lämna en kommentar