Om att bli läkare…

stetoskop_1168272110.jpgVill du veta mer om hur läkare blir som de blir? Ge råd och tips på vägen? Nu har du chansen! En blivande läkare bloggar om sin professionella utveckling!

”Kandidaten” beskriver sin blogg såhär: Jag är läkarstudent på sjätte terminen som genom min blogg vill kunna beskriva den snåriga väg jag vandrar för att en dag finna mig trygg i min yrkesroll. Jag vill dela med mig av rädslor, farhågor, osäkerhet, men också av förhoppningar och drömmar. Genom detta hoppas jag kunna bidra till en större förståelse för människan bakom rocken.

http://kandidaten.blogg.se

2 svar på ”Om att bli läkare…”

  1. Hej!
    Vad roligt att du läst på ’Kandidaten’! Jag uppskattar verkligen din kommentar, och hoppas att du läser mer – gör du det får du hemskt gärna kommentera på min blogg också.
    Jag har den fördelen gentemot mina kollegor att jag själv varit sjuk, och förstår mycket väl rädslan, osäkerheten och det försiktiga hoppet. Jag hoppas att vi läkare också tänker på den och försöker förstå den när vi bemöter patienten.
    Hälsn Kandidaten

Lämna en kommentar