Gäst hos Fredrik Lindström…

fredriklindstrm.jpg
I fredags spelade jag in ett entimmessamtal med Fredrik Lindström. Han gör nu en serie program på temat “Vad är en människa?”, och vi talade mycket om våra känslor och hur vi försöker leva med dem…

Det är fantastiskt bekräftande att bli inbjuden till ett sådant program!
Undrar ni hur det går till? Då kan jag berätta att det varken krävs mutor eller kontakter. Fredrik hade läst “Vem är det som bestämmer i ditt liv”, han tyckte den var intressant, och däreför blev jag tillfrågad.
Sensmoral: om du har något som du vill berätta, sitt inte hemma och vänta på att Fredrik ska ringa på och fråga om du vill vara med i hans program. Skriv en bok, gör en film, rita en serie så att du sätter dig själv på kartan. Sedan kommer det ringa på dörren!
(Eller, om man ska vara petig, så kommer du att få mail från intressanta personer.)

Undrar ni hur det gick? Det får ni reda på i slutet av februari/början av mars då programmet sänds!
Bild från Sveriges Informationsförening

2 svar på ”Gäst hos Fredrik Lindström…”

  1. Hej Åsa!

    Såg programmet där du var gäst hos Fredrik Lindström och njöt av ert samtal. Att fundera över vad det innebär att vara en människa är både intressant och livsviktigt. Samtidigt måste man kanske acceptera att meningen med livet är att sluta fundera över meningen med livet?!
    Nåväl, depressioner, fobier och olika ångestsyndrom är ett ökande problem för många människor men hjälpen är svår att finna. Egentligen handlar det nog om ett generellt samhällsproblem men den hjälp man väntar sig finna inom den psykiatriska vården lyser med sin frånvaro. Analysen av Miltonprojektet visar på en mängd brister och en rädsla att ta in brukarperspektivet samt att tänka nytt.Jag har en del tankar och ideer och skulle väldigt gärna komma i kontakt med dig!! Sköt om Dig!! Kram

  2. Tack ff6r alla dina kommentarer!!! Nej, det var din trosllle4nda som liksom blev inspirationen till att jag skulle ff6rsf6ka mig pe5 det sje4lv! :)Hoppas 2012 blir ett e5r de5 drf6mmar sle5r in. Kram fina du!

Lämna en kommentar