4 svar på ”Tisdag 8/12 – Nyhetsmorgon i TV 4 kl 07.50 – 07.57”

 1. Till Gunilla: jo, du vet vad jag gjorde i lördags! Härlig dag! Jag har skrivit om den på Zeldas blogg… (länk dit hittar du i vänstermarginalen)
  Jag är mycket intresserad av att få lära mig mer om de här spännande små hundarna! Jag kanske kan få intervjua dig? Skicka kontaktuppgifter!

 2. Hej
  Jag såg programmet i Tv4 nu på morgonen och höll på att sätta frukosten i halsen. Hur kan du uttala dig om att det är okey att ha en hund att ta ut sin ilska och frustration på. Djur är försvarslösa och rättslösa i människors våls och helt utlämnade till sina ägares godtycke. Då tycker jag det är bättre att ge sig på någon som kan försvara sig och prata människans språk och som kan söka hjälp åt både sig själv och förövaren.

 3. Hejsan!

  I likhet med ann så vart jag chockad av ditt uttalande på Tv4. Att sitta i direktsänd TV och säga att det är ok att hunden får ta aggressiva handlingar från människan så att familjen och barnen slipper ta emot detta är fruktansvärt. När jag hör sådana här saker sägas, så skäms jag över att vara människa. Alla levande varelser är lika mycket värda, vilket de har två ben eller fyra, med eller utan päls. Att ta ut sin frustration på ett oskyldigt djur för att du som människa inte klarar att hantera dina egna känslor är fegt och oförsvarbart, och om du tycker detta är rätt så tycker jag synd om din hund den dagen du tappar humöret.

  //Anna

 4. Hej Elly! Ja, mitt golv e4r se5 vitt (otroligt jobbigt att he5lla rent ) dock se5 e4r ve4ggen som e4r utan saker inte se5 le5ng som den ser ut. Har ungefe4r tve5 meter tom vit ve4gg att kunna fota emot sen rdergeiar jag bakgrunden i photoshop ff6r att ingen stf6rande ska finnas med i bilden. Hoppas du ff6rstod!Kram Signe

Lämna en kommentar