Stort och smått…

Hur ska vi någonsin kunna förklara att vi inte kan/vill hjälpa Libyerna på något sätt. Det enda vi kommer med är tomma ord.
Jag skäms, har svårt att läsa nyheterna. Människor bombas av sin egen regering, och ingen är beredd att hjälpa dem.
Trots detta går livet vidare, var på Hjärnans Dag idag, skriver snart ett inlägg om detta.
Memea och jag kommer att ha en till mindfulnesskurs för människa och hund i april, se hennes hemsida för info och anmälan!

4 svar på ”Stort och smått…”

  1. Jag har också reagerat på detta som händer i Libyen och ingen vill hjälpa. Det kan väl inte vara så att de hamnar i skuggan av Japan. Jag tänker varje dag, med skräck faktiskt, på de som nu hamnar i fängelse och blir torterade!!

    Jag beundrar deras mod som vågat sticka upp! Men ska nu Kadaffi vinna i alla fall. Varför så svårt med ett flygförbud? Ja, hela världen lämnar dem i sticket!! Varför???

  2. Hej, jag undrar om mindfullness är hälsosamt för personer med psykos benägenhet. Har läst att det kan reducera risken för tillbakafall i psykos, men har också läst att det kan öka risken. Vad menar du om mindfulness som verktyg för någon med psykossjukdom?

Lämna en kommentar