8 svar på ”Sommarpratarträff!”

 1. Hej.Sommarpratare om folks slutenhet. Det ämnet är passerat. Nu är det tid för självbiografier – kändisar ock även andra blottar säj. Närmast obligatoriska är inslag om missbrukande fäder, psyksjuka mödrar (eller tvärt om).
  Jag passar på att skriva om generaliseringar (se ovan: ett helt folk -obetänkt). vidare: den svenska tunnelbanan är tråkigast i världen. Hur vet man det, har man åkt alla . Den tråkigaste jag åkt är Paris´ knäpptysta passagerare.

  P.S. Kan man i vaket tillstånd låta bli att tänka ?

 2. Jag såg programmet!
  Så intressant! Du Åsa förhöll dig hela tiden klok och professionell! Du förde samtalet vidare och det blev mycket givande! Efteråt hittade jag din blogg som jag tycker är lärande!
  Tack!
  När jag var på ett jobb i Värnamo pratade vi om programmet. Jag nämnde att vi hade gått en kurs ihop för många år sedan och där fanns en av dina skolkamrater. Världen är liten!
  Önskar dig en fridfull Jul och allt gott det kommande året
  Antonia

 3. Hejsnubblade in pe5 din blogg ne4r jag surfa pe5 bukefalos. Vilken tur ff6r mig, ff6r jag har fdneurat pe5 att e5ka och jobba pe5 Morgados stall till sommaren och vara working student.. Men undrar lite om du skulle vilja bere4tta lite om hur det e4r att jobba i Morgados stall? om det e4r bra, le4r mig sig mkt ,rekomenderad du det?vorre super sne4llt om du vill har tid att svara:)/Felicia som re5kar vara bosatt i Lisboa just nu:)

Lämna en kommentar