Psykologisk salong 10/3 på Stadsbiblioteket i Stockholm.

Den 10/3 kl.19 kommer Anna Kåver och jag att ha ett samtal med journalisten Maria Carling i Stadsbibliotekets rotunda. Temat blir mindfulness, acceptans, och annat av intresse. Välkomna!

6 svar på ”Psykologisk salong 10/3 på Stadsbiblioteket i Stockholm.”

  1. Hej Åsa, Synd att det inte fanns plats för alla. vi var säkert över hundra som inte kom in. Stadsbiblioteket hade väl kunnat orndat ett åhörarrum intill!!
    vi kan väl ses. Hör av dig. Kram K

  2. Hej Åsa,

    Jag var där i maj, inte i mars men någon månad senare. Verkligen superintressant! Vi hälsade som hastigast och jag ville skicka ett mail till dig. Jag fick en mailadress men den tycks inte fungera, eller så är det mitt minne som inte riktigt fungerar. Jag skulle vilja komma i kontakt med dig. Om du skickar ett mail till mig så skriver jag mitt ärende.

    Tackar!
    Katarina

Lämna en kommentar