Nytt nytt försök. SVT den här gången.

På torsdag 17/12 kommer Zelda och jag att vara med i Gomorron Sverige, ungefär kvart i sju till sju (på morgonen förstås).
Tur att Zelda inte blev det minsta stressad av lampor, kameror och okända människor… Och att jag kan stå ut med mig själv när jag ibland skulle vilja spola tillbaka och börja om…

10 svar på ”Nytt nytt försök. SVT den här gången.”

 1. Det ska bli roligt att se, jag hinner precis innan jag måste gå till jobbet. Har köpt boken till min syster i julklapp. Hon har precis skaffat sig sin första hund och jag hoppas att hon kommer gilla boken!

 2. Ja, en avspänd och fin intervju. Cool och gosig Zelda. 🙂

  Igår anlände “Varför jag känner som du känner” av J. Bauer. Blev mkt nyfiken på spegelneuroner när jag läste om dem i Zeldaboken. 🙂

 3. Hejsan Åsa och God Fortsättning! Läser med stor glädje din bok om Zelda! Du och jag har haft kontakt för några år sedan, jag har arbetat på Indcen resor och Ethiopian Airlines.. hette då Jelinski i efternamn! Jag har längtat efter en collie i hela mitt liv, får vänta ca 2-3 år till men då hoppas jag på en sådan då min man går i pension! Jättefint att du skriver vilka böcker du läst om dessa underbara djur.. skall bli ett nöje att få förkovra sig än mer!
  Behöver du hjälp med resor är det bara att kontakta mig!

  Varma hälsningar,
  Ewa

 4. Hej Susanna! Kve4llen blev toppen. Att fira nye5r med folk i vars se4llskap e4r ett bra kpencot, vilket jag antar du gjort och hoppas att du hade en bra nye5rsnatt trots regn och rusk. Me5ste erke4nna att ve5rliga Paris att skf6nt avbrott fre5n kyla och mf6rker he4r hemma i Svedala.Det gle4der mig att du fortse4tter kika pe5 bloggen. Jag ska ff6rsf6ka fortse4tta blogga. Jag har haft ve4ldigt mycket pe5 jobbet och privat och de4rff6r inte hunnit skriva ne5gra le4ngre texter men hoppas att det blir lugnade snart.Ha det!

Lämna en kommentar