Monika Pedersen är tillbaka!

Omslag - Ett liv att dö förÄntligen har femte boken om Monika Pedersen blivit klar! Den handlar om illegal outsourcing av läkartjänster, och utspelar sig delvis i Etiopien, liksom föregångaren ”Bakom Ljuset”.

Vad vet en mor om sin tonårsson? Vad vet en tonårig pojke om sin mor? Mellan Mariam och Theo har tystnaden och lögnerna vuxit sig livsfarligt stora.

När Theos skolkamrat Juri hittas knivmördad rubbas den sköra balansen. Det som startar som ett rutinärende för mordutredare Monika Pedersen blir både farligare och mer oförutsebart än någon hade trott.

Monika reser till Etiopien för att leta efter ett försvunnet vittne, och upptäcker där att hennes fall är länkat till ännu ett olöst mord på en populär TV-personlighet i Addis Abeba. Monika Pedersen har aldrig ställts inför en svårare utmaning.

6 svar på ”Monika Pedersen är tillbaka!”

 1. Igår hade DN en artikel om deckare/kriminalromaner av Marie Peterson. Hon hade valt ”Ett liv att dö för” som en av de böckerna hon rekommenderade, och skrev. ”Åsa Nilsonne är en av de bästa i Sverige…”

 2. God Morgon Åsa

  Har just avslutat ”Ett liv att dö för”
  Jag önskar att den varit dubbelt så lång, hade väldigt svårt att lägga ifrån mig den. SPÄNNANDE, FÄNGSLANDE
  Ser fram emot nästa deckare
  Ha en bra dag

  Göta

 3. Har nettopp oppdaget dine bøker. Jeg leser på svensk, men det er synd at ikke norske lesere har tilgang til dine bøker oversatt. Håper det kommer. (Hører dere, norske forlag!!)

  Har nå lest de fire siste på under ei uke, de er utrolig spennende! Har ikke fått kjøpt den første, utsolgt. Står på venteliste.

  Har nettopp lest om den lille, hvite kassebilen med ei liten og tykk dame i, jeg også… Morsomt. :o)

  Fortsett med Monica Pedersen. Får hun noen kjæreste snart?

Lämna en kommentar