Inspelning av SVT:s ”Sommarpratarna” i Vaxholm.

IMG_5429

Visst ser detta idylliskt ut? Det var det. Vi var fem sommarvärdar som träffades – Gustav Fridolin från 2007, jag från 2008 och Annika Andersson, Marta Ehlin och Leo Razzak från i år. Hur spännande som helst. Samtalet återkom ständigt till att övervinna svårigheter, något vi ju alla behöver göra i livet.
Det visas i höst, jag tror och hoppas att det blir underhållande och intressant.
Fast svårt. Vi hade blivit ombedda att fundera på några frågor vi ville ställa till varandra, och jag ställde in en enda av dem jag hade förberett…

2 svar på ”Inspelning av SVT:s ”Sommarpratarna” i Vaxholm.”

  1. å vad spännande! Det vill jag inte missa!
    Förändrades dina frågor eller anledningarna till att fråga dem? Eller fick du nya frågor att ställa istället?
    (Frågar bara för att jag är nyfiken på lyssnandet och inspirerad av det, samt av följdfrågor som väcks … )

Lämna en kommentar