”En dag med…” i DN, och sömn.

Igår hade journalisten Astrid Johansson valt att följa just mig under en dag – hon hade ”hittat” mig genom mina böcker, och blivit intresserad. Vilken lycka för en författare! Resultatet var ett rejält nytillskott av besökare, varav en berättade att detta var första gången hon var inne på en blogg. Hoppas att gårdagens nya besökare kommer tillbaka…

Jag svarade för övrigt sanningsenligt på frågan om när jag steg upp (kl 7), när jag kröp ner i sängen (kl 22) och när jag släckte (kl 22.45). En kollega (manlig) blev förskräckt när han hörde det – han menade att för min image hade det varit klokare att säga att jag steg upp kl 05 för att hinna arbeta undan en del innan dagen började, och att jag till slut släckte kl 02.

Hade jag levt på det sättet hade jag varit ur spel för länge sedan – så jag får odla en annan image: en nybliven professor som är mindfull kring sitt sömnbehov och inte skäms för att se till att hon får den sömn hon behöver…

4 svar på ””En dag med…” i DN, och sömn.”

 1. Hej!Grattis igen till Din professur! Har just läst ut Din senaste deckare –
  den var så stark i mitten att jag måste göra en paus, mot slutet kunde jag inte lägga den ifrån mej! Klokt skriver Du på Din blogg också!
  Kära hälsningar från Karin

 2. Jag fick boken ” Ett liv att dö för” i present av Susan, och det vattnades i munnen av blotta åsynen av den! Ville nästan köra ut henne så jag skulle få läsa i fred:=).
  Tack för en jättebra, spännande och välskriven bok, som hållit mej vaken ett par nätter i rad nu!

  Allt gott
  /Mikaela Aspelin

Lämna en kommentar