3 svar på ”En bok en författare.”

  1. Ne4r vi tiattr uppe5t, de5 tiattr man nede5t i Australien (fast de sje4lva tror att det e4r uppe5t). Ff6r vi vet ju rent ff6rnuftsme4ssigt, att uppe5t e4r det ”uppe5t” som vi he4r uppe har fastste4llt, eller hur?Gt

  2. Emelie:Haha…Ne4 vi hade ingen repetition alls…Direkt eftere5t e5kta jag till Borle4nge och var stsasred till max pe5 slutet och mycket riktigt missade jag te5get…men hann till slut:)d6zz ske4mtade pe5 ett se4tt varken jag, Hanna eller Kenneth he4ngde med pe5. Jag vet att jag i stunden bara tyckte han var re4tt underlig och sade konstiga saker som jag inte tyckte passade in…och kollade se4kert lite fre5gande pe5 honom (vet inte om det syntes men se5 te4nkte jag). Jag tyckte liksom inte att han var rolig ens…;)Det var re4tt kul att se det utifre5n (jag fick en CD med programmet direkt eftere5t se5 jag se5g det de5). Jag inse5g ockse5 att det nog e4r se5 att jag ofta te4nker en sak men inte visar den. Dessutom e4r jag re4tt ve4luppfostrad faktiskt..*s* Fast denna ge5ngen var det ju re4tt uppenbart ne4r ingen av oss ens drog pe5 munnen knappt….samma reaktion (eller inte snarare) fast vi egentligen e4r se5 olika…*s*A-mammaRoligt att du ff6rstod vad jag menade. Vet knappt om jag gf6r det sje4lv..*s*

Lämna en kommentar