Dromedarer i Tunisien…

9789197952026_large_dromedarer-i-douzEn del dromedarer i Tunisien arbetar inom turistindustrin. Just nu kommer inga turister, vilket gör att de inte längre kan försörja sig själva och sina ägare. För att hjälpa människor och djur att ta sig igenom svackan har svenska Marianne Schmidt just kommit ut med ”Dromedarer i Douz” på förlager Ord Text Mening.

Marianne bor i Douz och är delägare i hästar och dromedarer som används till turridning i Sahara. Bokintäkterna kommer att gå oavkortade till foder.
Jag tycker att boken är charmfull, rolig och vacker, så den som vill veta mer om dromedarer och samtidigt bidra till att hjälpa dem att få den mat de behöver kan förslagsvis köpa en bok eller två. (Finns via Bokus, Adlibris m.fl.)

1 svar på ”Dromedarer i Tunisien…”

  1. läste med intresse ditt förslag att köpa och läsa ”Dromedarer i Douz”.
    Jag är stor djurvän och kan tänka mig att situationen för djuren i Tunisien är hemsk. Jag tänkte genast då på människorna- dromedarernas skötare och deras familjer och alla andra som är beroende av turismen för sin försörjning. Skulle vara tacksam om du i din blogg nämnde någon humanitär organisation som är på plats i Tunisien och som ägnar sig åt stöd och hjälp t ex till barn och gamla utan försörjning
    vänliga hälsningar
    Birgitta Westerberg

Lämna en kommentar