Välkomna på bokkväll 12/6 kl 18.30.

På onsdag kväll är ni välkomna till Tea & Garden, Dalagatan 36, Stockholm Där kan ni dricka te (eller kaffe) äta hembakta scones med tillbehör, och höra mer om min senaste bok ”En passande död” som är en idéroman om livet och döden.
Trevliga hundar är välkomna, men de måste kunna vara tysta och någotsånär lugna.
Hoppas på ett intressant samtal med kvällens gäster!

3 svar på ”Välkomna på bokkväll 12/6 kl 18.30.”

 1. Hej Åsa!
  Ursäkta att jag var lite sen att svara men har du fortfarande lust och möjlighet så skulle jag mycket gärna vilja köpa din senaste bok!
  Jag läser just nu Mindfulness i hjärnan och det är fantastisk läsning – verkligen hoppfull! Det fenomen som sker när man hamnar i samma känsla som tidigare erfarenhet gett så som exemplet Erika gör vid mötet med handläggaren har jag ett eget påkommet ord för – känslopåminnelse! Vet inte om det kan bli användbart för andra men för mig var det ordet som jag använde för att just beskriva en sådan typ av situation. Härligt och fascinerande med hjärnan!

  Allt gott och trevlig sommar!

  Anita Jacobson
  Kälsta 113 – Berggården
  860 13 Stöde

 2. Hej och tack för en tankeväckande läsning. Jag Har just läst sista sidan av ”en passande död”
  Titeln gjorda att jag ville se om jag kunde hitta något i den som passade mina tankar kring ämnet. Tyvärr blev det inte så men boken var mycket intressant och spännande. Samtidigt visade den hur liten man är när man fastnar i forskarnas garn.
  Jag skulle gärna kommit och lyssnat, men tyvärr har jag inte ork att ta mig in till stan.
  Vänliga hälsningar
  Sylvia Ekberg

Lämna en kommentar