Ny krönika!

Jag kommer att skriva i tidningen SANS framöver, med start i det nyutkomna numret. Sans_nr_2_2014
Tidningen ges ut av Fri Tanke Förlag som specialiserat sig på litteratur i upplysningens anda. Min krönika handlar om hur det kommer sig att vi idag har har två parallella spår inom vetenskapen – det humanistiska och det naturvetenskapliga – och om vi bör ha det så i fortsättningen…

3 svar på ”Ny krönika!”

  1. Har läste den.
    Det finns humanister (bl.a. filosofer med förmåga att tydligt kartlägga underliggande problematik i/och opartiskt strukturera upp argumentationer, och med klarhet och stringens i den kritiska bedömningen av argument och tydlighet i presentationen av kritiska bedömningar, och med en utvecklad förmåga att upptäcka metodologiska fel, retoriska knep, ogranskad konventionell visdom, implicita/obemärkta antaganden, vaghet och tydlighet, som lär oss om hur vi kan fortsatta att gå vidare tillsammans och bygga för en värld där vi tar hand om varandra bättre ).
    I detta arbete behöver vi alla vara lyssnade, kritiska och ta vara på allt vi kan göra tillsammans för att fortsätta göra stordåd !
    Jag köpte också tidningen i kvartersbutiken högt uppe på en av Gbg högst belägna platser och läste Din under en Picknick i Slottsskogen. Det kändes rätt. Din artikel var bra, Åsa.
    Ta vara på Dig och på våra sommarkvällar på Jorden tillsammans…

Lämna en kommentar