Gästtalare om empati …

Välkomna till Oscarskyrkan (i Stockholm) nu på måndag kl 19.
Vad händer där och då?
Gula Änglarnas Vinterkonsert med Lasse Berghagen, Sofia Karlsson, Marie Bergman, Gladys del Pilar med Musikhusets Gospelkör, Niklas Lind.
Jag är gästtalare, ämnet är empati. Martin Timell är konferencier.

Biljetter säljs på ticnet.se och Ulrikaboden, Ulrikagatan 5, tel 070-428 43 91

2 svar på ”Gästtalare om empati …”

  1. Produkten ”bebis” e4r ingen nyhet hos ikea! Jag har redan ff6r ett flertal e5r sen inff6rskaffat fyra stkceyn! De e4r dock re4tt dyra i underhe5ll, har de4rff6r gjort en avbetalning pe5 arton e5r! De kan e4ven bli sve5rplacerade i hemmet, eftersom de med tiden f6kar i volym (e4r ett produktionsfel av ikea som man inte hittat en lf6sning pe5 e4nnu). Produkten ”bebis” kan e4ven kombineras bra med produkten ”syskon” som ligger i hyllan bredvid! ;-D Kram Elle

  2. Jag vill se5 ge4rna ff6lja Max. Men ne4r jag skulle le4mna en ktnemmoar se5 hade jag inget konto att le4mpa in mig pe5. Tre5kigt men jag kan ju e4nde5 komma in och he4lsa pe5 Max.Skickar en Mjauhe4lsning till kissekatten Max.Margit(maxelonia)

Lämna en kommentar