Författarens drömmar

blir verklighet på Sigtuna Litteraturfestival, nu på söndag morgon.

Då blir det författarfrukostmöte med min senaste bok ”En passande död” som utgångspunkt. Författarfrukostar har jag deltagit i tidigare, det brukar vara väldigt kul, men aldrig tidigare har jag varit på en där deltagarna har läst min bok i förväg! Vilken önskedröm! Söndagens deltagare tillhör ”The breakfast book club”, och de har förlagt sitt möte till festivalen. Håll med om att det är en lysande idé! Obs att frukosten även är öppen för dem som inte är med i klubben, och inte har läst boken…

Annat som det går att drömma om, och som nu blir av, är att få samtala med KG Hammar och Marie Ryd – lördag kl 16 – och Karin Alvtegen – söndag 11.30. Välkomna!

1 svar på ”Författarens drömmar”

  1. Umpi: Visst e4r det ballt!c4nders: Nej jag har inte ge5tt och blivit med 3Dkamera. Men det hade vart ballt! Man kan luras pe5 annat se4tt. Ta typ tve5 eller tre bdelir de4r du fokuserar pe5 det som e4r ne4rmast kameran(min hand tex). Knepet e4r bara att du flyttar kameran typ en cm e5t sidan ff6r varje foto som du tar. Ne4r du gf6r GIFen i Ps sen se4tter du bara samman det som du fokuserade pe5(min hand), se5 att den inte rf6r sig ne5gonting. Resultatet blir de5 en stilla hand och en bakgrund som rf6r sig. Jag hoppas att ff6rklaringen inte var allt ff6r ff6rvirrande:)Amanda: Haha:) Jag borde fota lite i deras hus ne5gon ge5ng. Det e4r som taget ur en inredning- och design tidning.

Lämna en kommentar