Det börjar i Etiopien…

Vilket? Människans utveckling? Ja, men även min blogg! Jag skriver det första inlägget från Addis Abeba, vilket passar bra eftersom min senaste bok delvis utspelar sig här. Jag fick följa en kvinnlig polis i hennes arbete när jag gjorde research, och nu är det dags att lämna över den färdiga boken till dem som hjälpte mig!
Addis är sig likt! Regnsäsongen som just är över är som våren i Sverige – växterna får nytt liv och blommar och vecklar ut nya blad som om det inte fanns någon morgondag.
Själv ska jag se om jag kan få min blogg att frodas! Jag tar tacksamt emot synpunker på sådant ni vill läsa om! det kommer litet bilder härifrån snart!
Min gamla hemsida är nu ersatt av den här bloggen som jag hoppas kommer att bli rolig, spännande, och intessant! Välkomna!

Lämna en kommentar