4 svar på ”Blogginlägg 2 på Adlibris om modern psykologi och skönlitteratur.”

  1. Tack för detta inlägg, Åsa! Jag blev glad av att läsa det. Jag tror också att det går, att förena det subjektiva och det objektiva perspektivet, att kunna foga dem samman i en syntes. I min värld är dessa perspektiv inte i konflikt tvärtom de kompletterar varandra.

  2. Tack för detta inlägg, Åsa! Jag blev glad av att läsa det. Jag tror också att det går, att förena det subjektiva och det objektiva perspektivet, att kunna foga dem samman i en syntes. I min värld är dessa perspektiv inte i konflikt tvärtom de kompletterar varandra.

  3. Se5 fruktansve4rt bra bok. Vill vreeligkn tacka dig ff6r den. Ville inte att den skulle ta slut, men e4r pe5 se4tt och vis nf6jd f6ver att den slutade som den gjorde. Ke4nner igen mig i mycket, e4ven om jag sje4lv stod pe5 den motsatta sidan av den politiska skalan. Men sme5stadse5ngest och ve4nner som drogs ner i helvetet e4r uppenbarligen inget unikt. Sluta aldrig skriva!

Lämna en kommentar