6 svar på ”Avskedsföreläsning om emotionellt instabila kvinnor.”

  1. Hej! Jag lyssnar på din avskedsföreläsning, intressant. Tänkte bara tipsa om något som vi arbetar med och min förhoppning är att andra kommer att upptäcka att det faktiskt fungerar, kanske inte för alla, men för många, fler än tre. Du får gärna hälsa på oss på vår hemsida och om du vet någon som forskar inom detta området i Sverige, då letar vi efter den personen.
    God Jul och Gott Nytt År!!

  2. Tack för den fina avskedsföreläsning du gjort, mycket intressant. Har kikat på de föreläsningar som jag hittat på internet av dig och lyssnat på ditt sommarprat mm. Du är en förebild för mig som rätt färsk föreläsare och inspirerar mig personligen med dina böcker. Klok och vis Tack.

    Med vänlig hälsning Margret Eman från Piteå

Lämna en kommentar