Äntligen! “H” har kommit ut!

IMG 1499

Nu har H inte bara blivit skriven, den har även kommit ut.

Hurra!

Jag har aldrig skrivit på en bok under så lång tid (och med så långa uppehåll), aldrig varit så glad över att inte ha blivit förbisprungen på mållinjen (själv kan jag tycka att en kärlekshistoria ur Hippocampus perspektiv är ett självklart tema för en lättsam och rolig bok)…

Romanen H finns att beställa från Adlibris!

3 svar på ”Äntligen! “H” har kommit ut!”

  1. Shit, vad sve5rt! Jag gifte mig borgerligt helt utan musik och jag avanuds dig inte att ff6rsf6ka komma fram till ne5got passande. Finns se5 sjukt mycket bra musik att ve4lja bland och hur ve4ljer man? Ska det vara superromantiskt, ett statement f6ver vilka ni e4r, din favoritle5t, hans favorit. er le5t , e4r det texten eller musiken som e4r viktigast?All of the above? Kanske en thaile4ndsk musikalisk buffe9? SV: Samma le4ge he4r, ne4sta vecka e4r det nystart! Kram

  2. Jag har ofta precis samma plerbom. De5 gf6r jag (ne4stan) som Martina, dvs jag koncentrerar mig pe5 en av de fyra, fem bf6cker jag le4ser samtidigt. Ne4r en bok e4r utle4st brukar jag kunna fortse4tta med de andra och ke4nna mig mycket lugnare. Vet inte varff6r det e4r se5, men se5 le4nge det funkar (ff6r mig)…

Lämna en kommentar