3 svar på ”Jo, den finns!”

  1. Hej!
    Jag sitter och arbetar med förbättringar i ett program för livsstilsförändring, och vill gärna ha med ett par övningar där jag inspirerats av det du skrivit i ämnet mindfulness. Jag skulle vilja ställa ett par frågor till dig, och undrar om och i så fall hur jag kan få tag på dig. Jag nås på ovanstående mailadress.

    Sommarhälsningar,
    Anna Eliasson

  2. I can’t decide which boarhotm I like more .the one with the gilded tub, or the tub in front of the fireplace. I’d kill for either!In response to your comment on my blog I think a sequin dress <$100 might be wishful thinking. But I hope for both our sakes that it's out there 🙂

  3. I can’t decide which baorhotm I like more .the one with the gilded tub, or the tub in front of the fireplace. I’d kill for either!In response to your comment on my blog I think a sequin dress <$100 might be wishful thinking. But I hope for both our sakes that it's out there 🙂

Lämna en kommentar